• Coaching en advies voor particulieren:
  intakegesprek van 1 – 1,5 uur: kosteloos
  gesprek van 1,5 uur: € 90,- (exclusief 21% BTW).

  In een vrijblijvend gesprek bekijken we of je met je vragen bij mij aan het goede adres bent en of er vertrouwen tussen ons is. Als de klik er is, maken we afspraken over het doel, de duur en de kosten van het traject. Als je werkgever de opdrachtgever is, kan dit intakegesprek plaatsvinden met hem/haar en jou samen. Benieuwd naar wat jij in jouw specifieke situatie kunt doen? Neem dan contact op om te kijken of we een afspraak kunnen maken. Deze eerste afspraak kost je niets.

  Coaching en advies, intervisiebegeleiding en trainingen voor bedrijven:
  Heeft een van uw medewerkers behoefte aan een coachtraject of komt u samen tot de conclusie dat dat een goede stap kan zijn? U kunt met mij contact opnemen voor een (vrijblijvend) intakegesprek met uw medewerker, naar wens met u samen.

  Alle begeleidingsvormen worden in overleg vastgesteld en de tarieven zijn op basis van een offerte.

  Een afspraak kan tot 24 uur van te voren worden geannuleerd.
  Wanneer een afspraak binnen 24 uur wordt afgezegd, zal de afspraak alsnog gefactureerd worden.

 

Edith

Werkzaam in de kunst

Conny was de juiste coach op het juiste moment. Ze schept vanaf het eerste moment een vertrouwde omgeving waardoor er geen barrières ontstaan. Conny reflecteert invoelend en direct op de manier waarop je je problematiek bespreekt. Haar werkwijze verheldert, is soms ook confronterend maar dient altijd om jou de inzichten te verschaffen die je helpen om uit een negatieve spiraal te komen. Ze leert je om je kwaliteiten te benoemen, effectief met moeilijkheden om te gaan, deze in het juiste perspectief te zien en te werken aan nieuwe kansen. Conny is een ervaren en zeer professionele coach met een prettige menselijke ‘touch’. Haar coaching heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven in mijn denken en handelen.

Corine

Docent

In mijn functioneren als docent liep ik tegen een aantal dingen aan, met name in de samenwerking. Via mijn leidinggevende ben ik bij Conny terecht gekomen. Volgens mijn leidinggevende was Conny een prettig mens en sterk genoeg voor mij. Dit is ook precies de ervaring die ik heb. Conny is een betrokken, prettig mens, rustig in gesprekken en goed luisterend.
Daarnaast is ze duidelijk in haar verwachtingen binnen het traject, eerlijk als ze iets bij je ziet gebeuren of juist niet en is ze helder in haar vraagstelling en manier van werken. Ik wist snel wat ik kon verwachten en zeker ook wat niet. Wat ik prettig vond is dat Conny over verschillende manieren van coachen beschikt. Het gesprek, maar ook werkvormen die inzicht geven. Ze zet deze, altijd in overleg, makkelijk in en het geeft een andere kijk op jezelf.
Na mijn coachtraject ben ik nog 2 keer terug geweest voor een “onderhoudsbeurt”. Even weer ophelderen wat ik ook al weer geleerd had en even stoeien met waarom het nu even niet lukt. Erg prettig.