• Mijn visie

  Ieder mens is anders en daarom zijn er geen standaardoplossingen.
  Ik stem steeds af op jouw problematiek, jouw ontwikkeling en jouw tempo. Ik spiegel en veer met je mee. Tegelijkertijd benoem ik je eigen gedachten, gedrag en gevoel. Dat kan af en toe confronterend zijn, maar ik zorg ervoor dat het altijd veilig voelt.

  Als je iets wilt verbeteren aan je situatie, lukt dat alleen wanneer je bereid bent naar jezelf te kijken. Om invloed te krijgen op je situatie zal je moeten loskomen van wat je gewend bent. Ik motiveer en ondersteun je daarin, zodat je bedenkt wat je zelf kunt veranderen en hoe je dat kunt doen.

  Het resultaat van je coachingstraject zal zijn dat je (weer) in je kracht komt en dat je van daar uit je eigen antwoorden en oplossingen vindt. Je leert effectief gedrag in te zetten en kan dat ook toepassen.
  Je (werk)omgeving merkt dat en zal er positief op reageren.

  Lees meer

 

Bartina

Lactatiekundige

Na een eerste kennismaking met Conny begreep ik direct dat ik hier te maken had met een professional. Zij wist een goede balans te vinden in aandachtig luisteren, vragen stellen en kernwoorden opschrijven om die later terug te laten komen.
Conny oordeelt niet, is ondersteunend en positief.
Naast dat Conny professioneel werk aflevert is zij ook een innemende vrouw met levenservaring, een positieve levenshouding en begrip. Zij heeft me tot nadenken gezet en een gedachtestroom in gang gezet die mij in het begin een beetje van het pad afbracht, maar later goed bleek te werken doordat ik verruiming ervaarde die leidde tot een nieuwe manier van denken. Dat opende voor mij perspectieven.
Je voelt dat Conny oprecht geïnteresseerd is in jou als persoon en ze heeft passie voor haar vak. Bij mij kwam ze tot mijn kern.
Gedurende het hele traject had zij 100% aandacht voor me en last but not least… we hadden een klik.

Karin

Docent

Op zoek naar persoonlijk leiderschap ontving ik bij ‘Rosier Coaching’ het gereedschap om in mijn kracht te komen en van daaruit leiding te nemen in situaties op mijn werk en in mijn privéleven.

Thea

Bancair schade-expert

In een periode van reorganisatie en grote werkdruk ontstond bij mij het gevoel dat ik onder dreigde te sneeuwen en niet gezien en gewaardeerd werd in mijn zaak. De sfeer was niet goed en ik legde mijn lat aldus steeds hoger. Daarbij voelde ik letterlijk mijn energie wegvloeien.
Conny heeft mij begeleid naar een beter inzicht in mezelf en een evenwichtiger gevoel in mijn werk. Zij is toegewijd en heeft een toegankelijke houding, zonder waardeoordeel of vooringenomenheid. Dat gaf mij meteen rust en vertrouwen en het gevoel dat ik me kwetsbaar kon en mocht opstellen. Hierdoor kon mij ook de spiegel worden voorgehouden, er kwam weer ruimte in mijn hoofd om anders naar mijn situatie te kijken en te vertrouwen op mijn eigen inzicht.
Door de afwisseling van gesprekken en coachingsmethodieken ontstond er, ondanks de emoties, een ‘luchtigheid’ die dit traject niet tot een zware gang, maar tot een springkussen heeft gemaakt naar een vernieuwde eigen waarde.